Zingeving

Af en toe kunnen we weleens helemaal de weg kwijt zijn. We zien dan het nut van wat we doen niet meer in en we lijken even in een impasse geraakt te zijn. Het is dan ook extra moeilijk om de motivatie en de kracht te vinden om hier iets aan te doen.

Hoe kunnen we hier uitraken? En hoe kunnen we onszelf weer helemaal motiveren om achter doelen, die voorheen zo belangrijk voor ons waren, aan te gaan? En wat betekent geluk voor mij en heb ik wel genoeg waardering en erkenning voor alle positieve dingen in mijn leven? Hoe kom ik te weten wat mijn passie is? Of moet ik al mijn doelen en verlangens maar laten varen om helemaal content te zijn met wat ik nu heb?

Welke vragen wil je beantwoorden?

Heb je bepaalde levensvragen waar je mee worstelt en die je graag wilt beantwoorden? Twijfel je nu over de richting die je  -meer of minder bewust- hebt gekozen? Er zijn tegenwoordig veel mensen die zich onzeker voelen over deze vragen, want ons hectische leven geeft ons eigenlijk maar weinig mogelijkheid om echt onze eigen antwoorden te vinden. Soms hebben mensen zelfs het gevoel alsof geen enkele grote levenskeuze door hen zelf is gemaakt, maar als het ware voor hen is genomen.

Kies de juiste richting
Ik help je graag bij het kiezen van de juiste richting in je leven door met jou de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat draag ik bij?
  • Ben ik gelukkig met wat ik nu, op dit moment doe?
  • Wat geeft mij echt voldoening?
  • Wat is mijn doel in het leven?

Al deze vragen en meer zijn voor iedereen op meerdere momenten in zijn of haar leven een belangrijk onderwerp. Ik help je graag weer op weg en geef je graag de nodige motivatie en kracht om je leven in een juiste balans te brengen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het is niet van belang of je je probleem concreet kan formuleren, zingevingsvragen zijn per definitie vaak vaag en onbestemd. Ik help je graag om meer helderheid te krijgen over jouw betekenis in dit leven.