Loopbaan en werk

Je hebt hard en serieus gestudeerd, twee masters gehaald en je hebt een uitgebreide cv met veel maatschappelijk relevante ervaring. En je eerste baan valt zo tegen! Is dit het nou?

Of een vaste baan te vinden is je nog niet gelukt, je holt van contract naar contract. De economie zit weliswaar weer in de lift, maar de branche waarin jij werk zoekt is erg terughoudend met vaste contracten. Je overweegt zzp-er te worden maar je twijfelt aan je ondernemerschap.

En wanneer je loopbaan al een eind is gevorderd merk je dat het al een tijdje niet lekker loopt op je werk. Je voelt je onrustig en je weerstand tegen je baan of je manager groeit met de week. Zo wil je niet langer je geld verdienen.

Meer oorzaken van onvrede

  • spanningen die ontstaan als gevolg van (dreigend) ontslag, tijdelijke contracten, overbelasting, een reorganisatie, een bedrijfsvoering die haaks staat op jouw ideeën of door conflicten met collega’s
  • hoogopgeleid, maar toenemend gebrek aan werkplezier of bijna burn-out door perfectionisme of doordat fundamentele talenten van jou onbenut blijven
  • onvoldoende inspiratie en zingeving ervaren in je werk
  • het roer helemaal om willen gooien, maar niet weten hoe

Je wil iets aan je structurele ontevredenheid gaan doen, maar je weet niet goed hoe en met wie. Het bedrijf of je organisatie heeft je een coach aangeraden maar je vermoed dat die niet gaat voldoen. Iemand helemaal buiten je eigen kring is misschien beter, een onafhankelijke en betrokken ‘vreemde’. Zo’n betrokken en professionele coach kan ik voor je zijn. Niet alleen om je werkprobleem goed te analyseren maar ook om voldoende zin en moed te verzamelen voor een volgende stap in je carrière.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in om uit te vinden of ik de geschikte persoon ben om je naar een volgende stap te begeleiden.