Therapie

Om het coachingstraject of therapeutisch proces samen tot een goed einde te brengen is het van belang dat we bij elkaar passen. We moeten er allebei op vertrouwen dat ik je iets te bieden heb waarmee jij je geholpen voelt. Daarom hecht ik eraan om, voor we eventueel met elkaar in zee gaan, met elkaar kennis te maken in een live gesprek. Deze aller­eerste bijeenkomst duurt maximaal een uur en is gratis. Je kunt hiervoor telefonisch of per mail een afspraak maken.

Als we besluiten met elkaar in zee te gaan, kijken we samen welke frequentie past bij jou en datgene waar jij aan wilt werken. Soms is een wekelijkse afspraak gewenst om de therapie effectief te laten zijn, andere keren volstaat een gesprek per twee of drie weken. We kunnen het aantal keren dat we elkaar ontmoeten in de loop van de tijd in overleg aanpassen. Individuele therapiesessies duren een uur tot maximaal vijf kwartier. Doorgaans geldt een minimum van vijf sessies.

Deze en velen andere problemen en klachten bespreek ik in mijn praktijk:

Gestalttherapie

Ik werk volgens het mensbeeld en de methodiek van de Gestalttherapie. Dat houdt in dat de inbreng van de persoon en levenservaring van de therapeut in het contact met de cliënt essentieel is, wat gestalttherapie tot een werkelijk persoonlijke therapie maakt. Lees meer over Gestalttherapie op gestaltweb.nl.

Heb je vragen?
Bel mij of vul mijn contactformulier in en dan ontvang je van mij een reactie.